Simona-Maya Teodoroiu reacție dură

Deputatul PSD Simona-Maya Teodoroiu  protestează împotriva profanării Cimitirului Evreiesc din Ploiești. Nu este pentru prima dată când monumente funerare din cimitirele ploieștene sunt distruse sau furate, autorii abominabilelor gesturi rămânând, din păcate, de cele mai multe ori, neprinși.

cimitir evreiesc profanat

Ceea ce, însă, s-a putut vedea, astăzi, în Cimitirul Evreiesc depășește orice limită!

Evenimentul a îndurerat familiile și comunitatea și a dat naștere unui val de reacții vehemente în rândul concitadinilor noștri.

Redăm, în continuare, protestul publicat, pe contul său Facebook, de doamna Simona-Maya Teodoroiu, deputat PSD de Prahova:

Simona-Maya Teodoroiu: ”...un gest incalificabil...”

”Distrugerea mai multor pietre funerare din Cimitirul Evreiesc din Ploiești reprezintă un gest incalificabil îndreptat împotriva memoriei unor oameni care nu mai sunt printre noi. Este un gest care aduce atingere patrimoniului cultural, precum și valorilor și principiilor românești.

Condamn ferm aceste acțiuni iresponsabile și sper ca autoritățile să acționeze cu fermitate în vederea identificării și sancționării celor care se fac vinovați de acest gest extrem de grav”.

Alte informații despre activitatea parlamentarilor prahoveni găsiți aici:

Bogdan Toader, deputat PSD, cere RĂSPUNS de la Consiliul Județean!

Redactor Șef
Ziarist profesionist cu peste 30 de ani de experiență în presa prahoveană (presa scrisă, televiziune, presa online)