Mihai Polițeanu îl susține pe senatorul Darău la președinția USR-PLUS

Mihai Polițeanu nu stă drepți, în front! Prezent, marți dimineață, în Piața Victoriei, la lansarea Platformei ”Împreună”, ca alternativă la candidaturile lui Dan Barna și Dacian Cioloș, deputatul de Prahova a criticat dur faptul că partidul său, aflat la guvernare, nu reușește să își îndeplinească programul electoral.

Mihai Polițeanu a treia cale

Potrivit G4Media.ro, în discursul său, Mihai Polițeanu ar fi acuzat ”lipsa de fermitate” și ”uneori, relația de servitute față de PNL și UDMR”, în relație cu care USR PLUS va trebui să fie ”mai curajos”.

Mihai Polițeanu: ”USRPLUS nu trebuie să devină al doilea PNL”

Deputatul prahovean, crescut la școala Monicăi Macovei, n-are mamă, n-are tată când e vorba despre imaginea sa și a partidului său:

”USRPLUS nu trebuie să devină al doilea PNL” a afirmat acesta și a mai adăugat că     ”perioada de miere între electorat și Guvern s-a terminat (...) iar USR PLUS va trebui să fie mult mai curajos în relația cu UDMR și PNL”, 80% dintre membrii USRPLUS fiind de părere că ”participarea în continuare la guvernare trebuie condiționată de marile reforme promise: desființarea SIIJ și reformarea Justiției fiind liniile roșii în următoarea perioadă de guvernare”.

Mai multe, aici.

Când doi se ceartă, al treilea ar putea câștiga…

”Am analizat cele trei candidaturi și ne-am hotărât să îl susținem pe candidatul independent Irinel Darău, reprezintă cel mai bine principiile și valorile noastre” a mai anunțat deputatul Polițeanu.

 Decizia susținătorilor Platformei ”Împreună”, cel puțin la prima vedere, nu pare că va avea sorți de izbândă.

Oricât de răsfirați ar fi pozat participanții…

Alte informații despre activitatea parlamentarilor prahoveni găsiți aici:

Grațiela Gavrilescu, despre stângăciile celui care se crede de dreapta

Redactor Șef
Ziarist profesionist cu peste 30 de ani de experiență în presa prahoveană (presa scrisă, televiziune, presa online)