Laura Fulgeanu Moagher, despre pensii și viitorul lor

 
Laura Fulgeanu Moagher, senator PSD, a publicat, astăzi, pe contul său Facebook, vești bune pentru pensionari și pentru cei aflați în pragul pensionării.
Laura Fulgeanu Moagher pensii
Mai ales după declarațiile publice ale Ralucăi Turcan, fost ministru al Muncii, făcute înaintea debarcării sale din guvern, pensionarii au trăit cu emoții, de teamă că, în această lună, nu își vor mai putea încasa drepturile bănești, din lipsa fondurilor la buget.
 

Raluca Turcan i-a speriat, Laura Fulgeanu Moagher îi liniștește

În postarea sa de astăzi, Laura Fulgeanu Moagher punctează, o dată în plus, condițiile negociate de PSD pentru intrarea la guvernare, care, iată, deja sunt puse în operă:
 
”PSD a stabilizat sistemul de pensii, a găsit banii necesari și a făcut la timp rectificarea bugetară, astfel încât pensionarii au început să-și primească pensiile cuvenite, fără întârziere.
Exista deja calculele bugetare necesare pentru ca întreg programul social cu care PSD a intrat la guvernare și care prevede creșterea punctului de pensie, majorarea pensiei minime și acordarea ajutorului pentru cei cu pensii mici, să fie aplicat de la începutul anului viitor.
De la 1 ianuarie 2022 va intra in vigoare noul punct de pensie de 1586 lei. Pensia minimă va crește de la 800 la 1000 de lei, iar pensionarii cu venituri cuprinse între 1000 și 1600 de lei vor primi a 13-a pensie.
Totodată, PSD exclude varianta creșterii vârstei de pensionare” și-a încheiat declarația de astăzi Laura Fulgeanu Moagher.
 
Citiți aici.
 
Alte informații privind activitatea aleșilor prahoveni în forul legislativ al țării găsiți aici:
Redactor Șef
Ziarist profesionist cu peste 30 de ani de experiență în presa prahoveană (presa scrisă, televiziune, presa online)