Laura Fulgeanu Moagher, senator PSD, anunță o primă victorie

Laura Fulgeanu Moagher, senator PSD, anunță o primă victorie: în școli, se va face testare periodică, pentru depistarea cazurilor COVID-19.

Laura Fulgeanu Moagher FB1

În recenta sa postare pe contul personal Facebook, Laura Fulgeanu Moagher anunță că, în urma numeroaselor insistențe ale PSD, oficialii au căzut de acord și vor testa COVID-19, periodic, elevii și angajații unităților școlare:

Laura Fulgeanu Moagher: ”PSD a reușit, vineri, să obțină o victorie importantă...”

”PSD a reușit, vineri, să obțină o victorie importantă în privința organizării testării periodice pentru COVID-19 a elevilor, care va permite menținerea școlilor deschise și asigurarea accesului egal la educație pentru toți copiii din România.

Este însă regretabil că decizia testării elevilor a întârziat nepermis de mult, irosindu-se astfel o perioadă importantă ce ar fi permis unităților de învățământ să se organizeze mult mai bine din punct de vedere sanitar, pentru începerea noului an școlar în condiții de siguranță.

După mai multe de luni de apeluri repetate din partea PSD, miniștrii Educației și Sănătății au acceptat, în sfârșit, să țină prima conferință de presă comună în care au anunțat, printre altele, că vor agrea o procedură de testare a elevilor și profesorilor în unitățile de învățământ.”

Mai mult, aici.

DEOCAMDATĂ, au căzut de acord: vor testa!

Să sperăm că bucuria minorității parlamentare nu va fi, însă, de scurtă durată…

Pe surse, deja se aude că testele neinvazive nu sunt omologate și nu vor putea fi utilizate…

Alte informații despre activitatea parlamentarilor prahoveni găsiți aici:

Grațiela Gavrilescu, despre stângăciile celui care se crede de dreapta

Redactor Șef
Ziarist profesionist cu peste 30 de ani de experiență în presa prahoveană (presa scrisă, televiziune, presa online)