Grațiela Gavrilescu, despre stângăciile celui care se crede de dreapta

Grațiela Gavrilescu, deputat PPU(s-l), nu a ratat prilejul de a-l taxa, dur, pe noul ministru al Finanțelor pentru prima sa ieșire în conferință de presă. În postarea sa pe Facebook, aceasta îi atrage atenția că, la nivelul unui ministru de Finanțe, stângăciile nu sunt permise.

Grațiela Gavrilescu calorifer rece

Grațiela Gavrilescu acuză

”Astăzi, domnul Dan Vâlceanu a susținut prima sa conferință de presă din postura de proaspăt numit ministru al Finanțelor.

Îi urez succes, dar a pornit cu stângul:

A fost cel puțin o stângăcie politică să le vorbească, astăzi, românilor despre dorința sa de a-i scăpa de “dosarul cu șină” prin minunatele proiecte de digitalizare ce vor deveni operaționale… din martie 2022!

Nu, domnule ministru!

Astăzi, românii așteptau să le dați soluții și vești bune despre cum îi va ajuta statul să supraviețuiască toamnei și iernii.

... nu... banii înainte!

Vin scumpiri ale utilităților, care ne vor strivi, și, după ce ne-ați înghețat salariile, pensiile și alocațiile, ne veți îngheța, la propriu!, și casele!

Sincer, nu cred că ne va “încălzi” faptul că, de la anul, ne vom plăti taxele și impozitele fără birocrație!

Dați-ne mai întâi veniturile decente promise și apoi “ajutați-ne” să vi le înapoiem în vistierie!” a conchis deputatul umanist Grațiela Gavrilescu.

Alte informații despre activitatea parlamentarilor prahoveni găsiți aici:

George Ionescu- interesat de problemele acvaculturii

 

Redactor Șef
Ziarist profesionist cu peste 30 de ani de experiență în presa prahoveană (presa scrisă, televiziune, presa online)