Andrei Răzvan Lupu- USR-PLUS- Raportul primelor 6 luni de activitate

Deputatul Andrei Răzvan Lupu și-a postat, pe contul său Facebook, Raportul primelor 6 luni de activitate. El este printre puținii aleși prahoveni care au înțeles că au această obligație.

Andrei Răzvan Lupu raport

M-am angajat la începutul mandatului în Camera Deputaților...

”M-am angajat la începutul mandatului în Camera Deputaților să vă țin la curent în mod constant cu activitatea mea acolo.

Aș putea să schițez totul încât să pară o serie glorioasă de reușite. Nu este cazul. Am făcut pași înainte, dar pași mărunți și cu o viteză prea mică. Putem lucra mult, mult mai bine în cadrul coaliției de guvernare pentru a promova reformele asumate atât în campania electorală, cât și la momentul formării acestei coaliții. De ce nu s-a întâmplat asta până acum? Mie însumi îmi este greu să înțeleg - poate sunt prea nou în politică și, deși înțeleg ce este necesar, nu înțeleg de ce nu se și face. (…)”

Tânărul parlamentar, recent ales președinte al USR PLUS Prahova, este membru în Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi și în Comisia pentru constituționalitate ale Camerei Deputaților și, așa cum rezultă din Raport, principalele sale preocupări sunt legate de domeniul justiției.

La trecut, pentru primele 6 luni

 Ce a dorit și ce a reușit să realizeze Deputatul Andrei Răzvan Lupu în primul semestru al acestui an puteți afla ”răsfoind” Raportul său, pe care îl puteți accesa aici:

Ce își dorește Andrei Răzvan Lupu pentru viitoarea sesiune parlamentară?

”Următoarea sesiune parlamentară trebuie să fie dominată de o abordare mult mai curajoasă din partea noastră, a USR PLUS, chiar dacă de multe ori ar trebui să jucăm cu mandatul pe masă. Sunt convins că avem tăria de a face acest lucru” afirmă deputatul pe ultima pagină a documentului, ilustrată cu drapelul de campanie ”O Românie fără hoție!”

Alte informații despre activitatea parlamentarilor prahoveni citiți aici:

Alexandru Nazare, senator PNL, a pierdut portofoliul Finanțelor

 

Redactor Șef
Ziarist profesionist cu peste 30 de ani de experiență în presa prahoveană (presa scrisă, televiziune, presa online)